Kreativ Inspirasjon

En drøm...

Ja, dette er nok en drømmebutikk for meg. Og jeg vil tro den også er det for andre nordmenn...For her, i denne danske blomsterbutikken, bugner det ikke bare av masse blomster, men butikken har en egen avdeling med masse forskjellige viner!!!

Så om man ikke bare vil ha med litt blomster til kjæresten eller vertsskapet, kan man også kjøpe vin, I SAMME BUTIKK: :-)
(sjekk ut den gamle, flotte kaffemaleren!)

Bak i butikken har de et stort lokale som er fult med snittblomster! Og prisene er helt latterlige i forhold til Norge. Far var her i desember og handlet alle blomstene til bryllupet. Vi fikk masse flott, -vi bar og bar. Og prisen ble laaaangt under det halve av hva vi ville ha måtte betalt her hjemme.

Utvalget av potteblomster er også stort.

Disse flotte bukettene koster bare litt over hundre kroner. Fantastisk!

De lager også flotte kurver, som du kan fylle med masse flott. Syltetøyglass, marmelade, sennep, div tørkede tomater, pesto, nykvernet kaffe, sjokolade, vin, blomster... ja, utvalget er stort.

Du kan også kjøpe en fin vin, og få den flott dekorert med blomster!

Om du skulle være i nærheten av Holbæk (ca 45 min utenfor Køben), må du ta deg en tur hit. Det er en opplevelse for en nordmann. Og er du der i november/desember er butikken enda flottere. Masse utsøkte gave-"pakker", oppsattser/dekorasjoner og blomster.